ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ – ΧΑΡΑΚΤΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Darvic Χαρακτή Πλαστική Επιγραφή. Ένα εύκαμπτο laminate Χρυσό ή Ασημί απομίμηση μετάλλου που αναπτύχθηκε ειδικά για τη χάραξη σημείων και ονομαστικών πινακίδων. Η χάραξη laminate είναι ένα θερμοπλαστικό υλικό και μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί και να κοπεί μετά τη χάραξη. Το προϊόν έχει εξαιρετικές ιδιότητες UV και είναι ανθεκτικό, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για όλες τις χρήσεις από άλλα πλαστικά και υλικά χάραξης στην αγορά. Η πιο οικονομική σε σχέση με τα μέταλλα ή πλέξιγκλας.

 

 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ – ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Το Sfragides-Athina.gr ΤΟΓΚΑΣ κατασκευάζει μεταλλική – μπρούτζινη επιγραφή, είναι μια αποδοτική μόνιμη επιλογή σήμανσης που θα οργανώσει το χώρο εργασίας σας και θα δημιουργήσει μια επαγγελματική ατμόσφαιρα. Διαθέσιμη σε ασήμι (νίκελ), χρυσό, αυτές οι εξατομικευμένες μεταλλικές πινακίδες είναι ιδανικές για την εμφάνιση ονομάτων εργαζομένων σε όλο το γραφείο σας. Κάθε πόρτα ή γραφείο μπορεί να εξοπλιστεί με ένα φιλικό προς το χρήστη προσαρμοσμένο σχεδιασμό που αναδεικνυώνει αβίαστα τόσο την επωνυμία σας όσο και τη σταθερότητα του αφοσιωμένου προσωπικού σας. Με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λογισμικό σχεδιασμού του Togas, μπορείτε να εξατομικεύσετε τις πινακίδες του γραφείου σας για να ταιριάζει με την εμφάνιση που επιλέξατε. Τα προσαρμοσμένα μεταλλικά σχέδια σημαιών σας θα ενσωματωθούν απρόσκοπτα στην αισθητική του χώρου εργασίας σας, συμπληρώνοντας την επωνυμία σας, βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση των πελατών και επισημαίνοντας την τεχνογνωσία σας.

 

 

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ

Αναμνηστικές Πλακέτες, Κασετίνες για κάθε εκδήλωση, για σχολικά αναμνηστικά και ενθύμια, για απονομές αθλητικών διοργανώσεων, για το νηπιαγωγείο, το γυμναστήριο, για προσωποποιημένο δώρο, για συλλόγους αποφοίτων, για τα σώματα ασφαλείας κτλ. Εκτυπώνονται με τη μέθοδο χάραξης σε λέιζερ, για εντυπωσιακή απεικόνιση θεμάτων σε υψηλή ανάλυση και με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Διαθέτουμε πολύ καλής ποιότητας, τιμητικές πλακέτες για μοναδικές απονομές. Επίσης, σας προσφέρουμε κασετίνες από βελούδινη θήκη για τις κορνίζες και τις πλακέτες μας για απονομές κύρους σε πολύ χαμηλές τιμές. Οι επιγραφές για εκτύπωση που διαθέτουμε προσφέρονται σε 2 αποχρώσεις ασημί ή χρυσό για εντυπωσιακή αποτύπωση του θέματος σας.

 

 

ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Εκπληκτικές ακρυλικές πινακίδες τυπωμένες με ζωηρό μελάνι UV σε διαφανές ακρυλικό υλικό. Ιδανικό για την εμφάνιση του λογότυπου ή της επωνυμίας της επιχείρησής σας στην επιχείρηση, το κατάστημα ή το γραφείο σας. Οι ακρυλικές πινακίδες είναι κατασκευασμένες από χυτό πολυμερές που είναι άχρωμο, διαφανές και ανθεκτικό και αποτελεί τέλειο υποκατάστατο του παραδοσιακού γυαλιού.
Λόγω του βάθους, της σαφήνειας και της ομορφιάς τους χρησιμοποιούνται συχνά ως λόμπι, κατευθυντική και αρχιτεκτονική σήμανση.

Τα ακρυλικά σημάδια γίνονται με το UV μελάνι που τυπώνεται άμεσα επάνω στο υλικό. Ωστόσο, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως άκαμπτα υποστρώματα για την επισύναψη βινυλίου ή την εκτύπωση μεμβρανών όπως αδιαφανείς και σαφείς αυτοκόλλητα παραθύρων.

Οι ακρυλικές πινακίδες είναι εξαιρετικές επιλογές για μια απλή αλλά όμορφη εμφάνιση για οποιοδήποτε γραφείο, επιχείρηση ή επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι 100% προσαρμόσιμα και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παρουσιάσετε το λογότυπο ή την επωνυμία σας.

 

 

ΤΑΜΠΛΟ ΓΙΑ ΒΑΣΗ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ

Το Sfragides-Athina.gr προσφέρει την πιο δημοφιλή λύση για γραφείο και εταιρική χρήση, εισόδους πολυκατοικίας, αλλά είναι επίσης δημοφιλής στα στούντιο ομορφιάς,δικηγορικά γραφεία,ιατρεία, και τις κλινικές υγείας. Τοποθετημένο στον τοίχο, μια εξαιρετική λύση για να κάνετε το γραφείο σας να φαίνεται επαγγελματικό και μοντέρνο.

Αυτές οι μεγάλες διάφανες πινακίδες κατασκευάζονται από πλέξιγκλας ή ξύλο. Τα γράμματα ή η εκτύπωση μπορούν να εφαρμοστούν στο πίσω μέρος ή στο μπροστινό μέρος του σημείου. Στη συνέχεια, η πινακίδα τοποθετείται στον τοίχο ή στερεώνεται σε ανοξείδωτες βίδες αλουμινίου με καπάκια. Οι σφιγκτήρες που παρέχονται ταιριάζουν με τις θέσεις για να έχετε μια πολύ σύγχρονη πινακίδα εισόδου επαγγελματικού στυλ.
Οι σφιγκτήρες (βίδες – καπάκια ασημί ή χρυσό) που εμφανίζονται στις άκρες και οι στρογγυλές άκρες είναι επίσης διαθέσιμοι χωρίς επιπλέον κόστος.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Σόλωνος 134 & Θεμιστοκλέους 35, Αθήνα 106 77
Τηλέφωνα: 210 3827515 & 210 3301978
Email: togasg@gmail.com

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 8 π.μ. - 5 μ.μ.
Τρίτη 8 π.μ. - 7 μ.μ.
Τετάρτη 8 π.μ. - 5 μ.μ.
Πέμπτη 8 π.μ. - 7 μ.μ.
Παρασκευή 8 π.μ. - 7 μ.μ.
Σάββατο 9 π.μ. - 1 μ.μ.

© Copyright 2024 www.sfragides-athina.gr | Designed & Hosted By WebPrestige